Август 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Киш со кора од сладок компир
 
 

Совршено летно јадење што можете да го послужите топло или ладно! Овој киш, кој е направен со сезонски состојки за оригинален вкус, е лесен за подготовка и е одличен во комбинација со салата од домати.

 
Рецепт
 
Други едноставни рецепти
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk