Јули 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Што треба да направите со фрижидерот кога сте далеку од дома за време на годишниот одмор?
 
 
Одите на одмор? Подгответе го вашиот фрижидер за времето додека бидете отсутни. Треба ли да го исклучите од напојување, да го исклучите копчето за вклучување или само да го оставите така како што е? Целосното исклучување може да не е најдоброто решение. Прочитајте го нашиот последен блог и  дознајте повеќе.
 
Блог >>
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk