Јули 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Шарен ролат со јагоди
 
 

Нема ништо потипично за лето од јагоди и ванила крем. Зошто да не ги споиме и направиме ролат во боја? 

 

 
Погледнете го рецептот >>
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk