Јули 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Подгответе се да бидете изненадени!
 
 

Најсончевиот дел од годината е пред нас, полн со нескротлив оптимизам, навидум бесконечна енергија и позитивни вибрации низ целиот свет. Летото е време за забава, поврзување, време да се опуштите малку на најдобар можен начин. Ова е причината зошто Горење ви нуди уште една незаборавна летна акција со намалени цени на вашите омилени апарати за домаќинство.

*Акцијата важи од 15.07. до 30.09.2021 или до истекот на залихите

 
Промо апарати >>
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk