Јуни 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Да навиваме заедно за победа!
 
 

Како горд спонзор на Европското првенство UEFA EURO2020, ви нудиме производи кои ви го поедноставуваат животот и ви дозволуваме да ја препуштите работата на врвни уреди за време на шампионатот и безгрижно да ја насочите својата енергија кон страсно навивање.

Ајде заедно да навиваме за нашиот национален тим! Купувајте онлајн со дополнителен 5% ПОПУСТ на сите апарати за домаќинство со користење на промо кодот euro2020!

Попустот важи на 21 и 22 јуни 2021. 

 
Промо апарати >>
 
ПРОМО КОД: euro2020
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk