Јуни 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Каква храна треба да понесете кога одите на пат и како да ја спакувате?
 
 

Планирате патување со семејството? Со сериозно ограничените можности за авионски летови оваа година, многу семејства ќе се одлучат за патување со автомобил до нивната дестинација за одмор. Што да јадете попат до местото одредено за годишен одмор, кога надвор е топло, а децата во автомобилот копнеат по слатки? Каква храна да понесете за патувањето и како да ја спакувате? Прочитајте многу совети во последниот блог.


 
Каква храна треба да понесете кога одите на пат? >>
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk