Јуни 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Навивачката еуфорија започнува!
 
 

За да го внесеме еуфоричниот навивачки дух и во домот, креиравме специјална колекција на мали домашни апарати за кујната.

Обожавателите на фудбалот можат да уживаат во нов ледомат, микробранова печка, фритеза на топол воздух (air fryer), бокал за топла вода и безжична правосмукалка.

Дополнително на ова, следат низа промотивни цени и подароци при купување на No Frost и Frostless фрижидери на Gorenje.

*Акцијата важи до 11.07.2021 година или до потрошување на залихите.

 

 
Погледнете ја колекцијата на победнички апарати >>
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk