Мај 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Навивачката еуфорија започнува!
 
 

⚽⚽ Gorenje Giveaway пред почетокот на UEFA EURO2020™! ⚽⚽

Следете ги чекорите за да станете потенцијален добитник на подарок - пегла за патување:

  1. Посетете ја веб страната на Gorenje
  2. Пронајдете ги петте мали апарати за домаќинство кои се дел од новата UEFA EURO2020™ колекција
  3. Одберете го вашиот омилен апарат, направете screenshot и објавете ја сликата во коментар на нашиот пост на Facebook (линк).

Може да учествувате повеќе пати со додавање на повеќе коментари од различни мали апарати кои се дел од новата UEFA EURO2020™ колекција. Добитникот ќе биде избран и објавен на нашиот профил на Facebook на 31.05.2021 по случаен избор, со помош на компјутерски софтвер. Среќно!

 
Награден конкурс >>
 
Пегла за патување >>
 
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk