Мај 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Правосмукалката Freesytle Move Light од Горење ви дава чувство на свежина и леснотија додека го чистите вашиот дом
 
 

Ако постојано се сопнувате од каблите и го барате најблискиот приклучок, пробајте ја безжична правосмукалка Freesytle Move Light од Горење и веднаш ќе почувствувате „олеснување“.

  1. 2-во-1 лесна, ергономска и навистина ефикасна правосмукалка
  2. Моќна литиумска батерија од 21,6 V
  3. Време на работа до 45 минути
  4. ХЕПА филтер кој отстранува до 99,95% честички на нечистотија во воздухот, вклучувајќи полен и дерматофагоиди, што е од суштинско значење за оние кои страдаат од астма и од алергии.
  5. Технолошки напредна турбо четката со екстра широка кружна четка
  6. ЛЕД светла по целата ширина на моторизираната турбо четка
  7. Станицата за полнење на ѕид
 
Повеќе за SVC216FMLW >>
 
Купи SVC216FMLW >>
 
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk