Мај 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Планирате (по)долга прошетка? Не заборавајте си ја здравата ужинка.
 
 
Уживањето на свеж воздух, одејќи на долга прошетка или на планинарење е секогаш добра идеја. Само не правете го тоа на празен стомак или не уништувајте го својот напор со нездрава храна и/или пијалаци.
 
Како да подготвите балансирана здрава ужинка? >>
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk