Април 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Пронајдете го вашето совршено велигденско изненадување од Горење
 
 

Велигден е прослава на животната победа, почеток на нов циклус во природата. Оваа пролет, повеќе од кога било, треба да ги почувствуваме свежиот воздух и топлите сончеви зраци на нашата кожа, треба да се чувствуваме среќни и живи. Горење подготви нешто посебно овој Велигден, со надеж дека ќе донесе светлина и позитивност во секој дом.

*Акцијата важи од 05.04. до 03.05.2021 година или до потрошување на залихите.

 
ВЕЛИГДЕНСКА ПРОМОЦИЈА >>
 
 
Нарачајте брзо, лесно и безбедно 24/7
 

Искористете ги предностите на интернет продавницата на Gorenje и купувајте безбедно од вашиот дом со само неколку клика.

  • Нашата онлајн продавница е отворена 24/7
  • Испораката на производите е бесплатна до првиот влез на вашиот дом.
  • За помош при изборот, контактирај нѐ на: 02/3062-199 или 070/379-199.
 
 

Можете да платите на еден од следниве начини:

  • Онлајн плаќање со платежна картичка
  • Плаќање по профактура (преку интернет/мобилно банкарство и сл.)
  • Готовинско плаќање при преземање 

Сè за да ви го поедноставиме купувањето. И да ви го поедноставиме животот.

 
Посетете ја нашата интернет продавница
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk