Февруари 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Дали апаратите за домаќинство можат да заштедат за домаќинството?
 
 

Апаратите за домаќинство се типични потрошувачи на електрична енергија. Некои апарати се постојано вклучени (фрижидер, замрзнувач) и затоа трошат голема количина електрична енергија. Дали кога купувате нови апарати, се исплати да се изберат оние што припаѓаат на повисока енергетска класа? Секако дека ДА! 

Но, колку би можеле да ги намалите сметките за електрична енергија ако го замените стариот неекономичен апарат за домаќинство со најефикасниот апарат на пазарот? Кои се другите дополнителни придобивки? 

 
Прочитајте и дознајте >>
 
 
Нарачајте брзо, лесно и безбедно 24/7
 

Искористете ги предностите на интернет продавницата на Gorenje и купувајте безбедно од вашиот дом со само неколку клика.

  • Нашата онлајн продавница е отворена 24/7
  • Испораката на производите е бесплатна до првиот влез на вашиот дом.
  • За помош при изборот, контактирај нѐ на: 02/3062-199 или 070/379-199.
 
 

Можете да платите на еден од следниве начини:

  • Онлајн плаќање со платежна картичка
  • Плаќање по профактура (преку интернет/мобилно банкарство и сл.)
  • Готовинско плаќање при преземање 

Сè за да ви го поедноставиме купувањето. И да ви го поедноставиме животот.

 
Посетете ја нашата интернет продавница
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk