Април 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Чистење со моќта на природата
 
 

Чистачот на пареа SC1200W од Горење ефикасно ги отстранува прашината, алергените и непријатните мириси и ги дезинфицира сите видови тврди површини само со употреба на вода. Совршено и брзо решение за целото семејство.

  1. Едноставно чистење  со пареа без употреба на хемикалии
  2. Уништува до 99,9% од грините и бактериите
  3. Целосна дезинфекција на сите тврди површини
  4. Лесен за употреба и чувување
  5. Резервоар за вода од 350 мл
  6. Две крпи од микрофибер кои се перат и траат долго
 
Повеќе за SC1200W >>
 
Купи SC1200W >>
 
 
Пролетна промоција во Горење
 

Од 15.03. до 15.04.2021 година можете да одберете големи и мали апарати за домаќинство по промотивна цена! Уживајте во пролетта со промотивните цени од Горење!

 
Акциски производи >>
 
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk