Март 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Нова правосмукалка робот за безгрижно и оптимално чистење
 
 

Робот правосмукалката RVC216BK во форма на триаголник е одличен додаток за вашиот дом и ќе ви овозможи повеќе време да ги правите работите што ги сакате најмногу.

  1. Напредно чистење со помош на камера и мапирање на просторот
  2. Функција 2 во 1 овозможува истовремено смукање и џогирање на тврди подови.
  3. Управување преку апликација G•SMART со Wi-Fi контрола
  4. Совршено чистење на аглите, рабовите и тесни простори во вашиот дом поради специфичниот дизајн
  5. Автоматско полнење и продолжување со чистењето
  6. Нема повеќе влакна од домашни миленици поради ефикасното вшмукување
 
Повеќе за RVC216BK >>
 
Купи RVC216BK >>
 
 
Пролетна промоција во Горење
 

Од 15.03. до 15.04.2021 година можете да одберете големи и мали апарати за домаќинство по промотивна цена! Уживајте во пролетта со промотивните цени од Горење!

 
Акциски производи >>
 
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk