Март 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Закуска од риба со запечен кокос
 
 

Дали сте подготвени за здрав, вкусен оброк или лесна вечера? Прочитајте го нашиот рецепт за закуска од риба со додаден елемент на кокос. Сигурни сме дека ќе ви се допадне. 

 
Рецепт >>
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk