Март 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Пролетно чистење со деца
 
 

Пролетта пристигна и тоа значи една работа: пролетно чистење. Прочитајте го нашиот последен блог и дознајте како ова да го претворите во забавна активност за целото семејство.

 
Предлози за брзо чистење, прилагодени за деца >>
 
 
Пролетна промоција во Горење
 

Од 15.03. до 15.04.2021 година можете да одберете големи и мали апарати за домаќинство по промотивна цена! Уживајте во пролетта со промотивните цени од Горење!

 
Акциски производи >>
 
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk