Април 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Не пропуштајте ја пролетната промотивна понуда од Горење
 
 

Само до 15.04.2021 година освежете ја вашата кујна со корисни големи и мали помошници по промотивна цена!

Дозволете апаратите да ја завршат работата за вас, а вие уживајте во слободното време!

 
Апарати на промоција >>
 
 
5 години безгрижност
 
Цела бела техника од Горење (машини за перење и сушење алишта, фрижидери и замрзнувачи, машини за садови, апарати за готвење, вградни микробранови печки) има 5 години целосна и бесплатна гаранција.
 
Гаранција >>
 
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk