Март 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Уживајте во пролетта со промотивните цени од Горење
 
 

Од 15.03. до 15.04.2021 година можете да одберете големи и мали апарати за домаќинство по промотивна цена!

Сега е совршена шанса да ја освежите вашата кујна и да го модернизирате вашиот дом со помош на корисните апарати од Горење кои ги поедностават вашите секојдневни домашни активности, ви заштедуваат време и ви заштедуваат напор. Дозволете апаратите да ја завршат работата за вас, а вие уживајте во слободното време!

 
Апарати на промоција >>
 
 
Нарачајте брзо, лесно и безбедно 24/7
 

Искористете ги предностите на интернет продавницата на Gorenje и купувајте безбедно од вашиот дом со само неколку клика.

  • Нашата онлајн продавница е отворена 24/7
  • Испораката на производите е бесплатна до првиот влез на вашиот дом.
  • За помош при изборот, контактирај нѐ на: 02/3062-199 или 070/379-199.
 
 

Можете да платите на еден од следниве начини:

  • Онлајн плаќање со платежна картичка
  • Плаќање по профактура (преку интернет/мобилно банкарство и сл.)
  • Готовинско плаќање при преземање 

Сè за да ви го поедноставиме купувањето. И да ви го поедноставиме животот.

 
Посетете ја нашата интернет продавница
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk