Февруари 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
5 начини како перењето со пареа што ќе ви го олесни животот
 
 

Доколку перењето алишта не е ваш приоритет, програмите со пареа во машините за перење од Gorenje можат да ви бидат од голема помош и да ви заштедат време, пари и труд

SteamTech програмите на пареа во машините за перење од Gorenje, односно дополнителниот третман со пареа на крајот од избраната програма, значително ги намалува наборите, мирисите и бактериите. Но најважно е дека алиштата ќе бидат темелно испрани, помалку истуткани и помеки без употреба на омекнувач.

 
5 начини како пареата го олеснува перењето алишта >>
 
 
Одлична понуда која не се пропушта!
 

Машина за перење WHP74ES со програми на пареа за помалку пеглање!

  • 7 кг
  • 1400 вртежи/мин
  • А+++ ен. класа 
  • SteamTech програми со пареа за помалку пеглање
  • Програма за самочистење
 
 
Машина за перење WHP74ES
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk