Февруари 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Како до почист и поквалитетен воздух во домот?
 
 

Загадувањето на воздухот секоја година достигнува алармантно високи стапки. Затоа зимата може да ни изгледа долга, студена и „темна“. Во денешни услови, од уште поголемо значење е чистиот и квалитетен воздух надвор, но и дома. Кога станува збор за чист воздух во нашиот дом, добро е да знаете дека, според некои светски студии, воздухот во затворени простории може да има повеќе нивоа на одредени внатрешни загадувачи кои се до пет пати повисоки од надворешните. Но сепак постои начин да можете да земете длабоко воздух и да ја почувствувате свежината на оазата.

Прочистувачот на воздух навистина може да неутрализира дел од загадувањето на воздухот во домот. Прочистувачот AP500 SENSE AIR од Gorenje е погоден за поголеми дневни соби (до 60 m2), а со својот двоен систем за филтрација ќе ви помогне да уживате во почист и посвеж квалитет на воздух во затворени простории.

 
 
Прочитајте повеќе >
 
Купете AP500 SENSE AIR >
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk