Февруари 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Подобро од класика е само Classico колецијата од Gorenje!
 
 

Колекцијата Classico од Gorenje е создадена за оние готвачи кои сакаат да ја комбинираат својата љубов кон традицијата со најновата технологија. Безвременскиот дизајн на Classico колекцијата и карактеристичните копчиња од златна завршница кои потсетуваат на нивните стари керамички претходници, ќе додадат класичен шарм на секоја кујна, но асортиманот на апарати за домаќинство ги нуди и сите решенија за поедноставување на модерниот живот, како NoFrost Plus, HomeMade и MultiFlow 360°.

Никогаш повеќе нема да го „жртвувате“ изгледот на апаратите за перформансите! :)

 
Gorenje Classico колекција >>
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk