Јануари 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Дали сакате до 30% почисти садови?
 
 

Новите и подобрени SmartFlex машини за миење садови имаат трета прскалка, која овозможува подобра покриеност и темелно плакнење за до 30% подобри резултати во миењето. Сите садови и целиот прибор за јадење секогаш ќе бидат совршено измиени.

Но, има уште:

  • TotalDry - вратата се отвора автоматски како би излегол вишокот на пареа оставајќи ги сите садови целосно суви
  • IonTech технологија – ги отстранува по природен пат непријатните мириси, одржувајќи ја вашата машина свежа, дури и кога е полна со валкани садови
  • Инвертер PowerDrive мотор - се постигнуваат високи перформанси со значително потивко работење, ниска потрошувачка на енергија и подолг животен век.
  • 15 мин SpeedWash програма - ви овозможува да ги подготвите садовите за само 15 минути
 
Машини за садови >>
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk