Јануари 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Вашата машина за миење садови може да работи подобро!
 
 

Се прашувате што треба да знаете за машините за миење садови? Во теорија, наполнете ги со валкани садови, додадете детергент (во каква било форма) и притиснете копче. Тоа е сѐ? Па, не баш. Прочитајте го нашиот блог за неколку едноставни совети кои ќе ви помогнат да извлечете максимум од машината за миење садови.

 
БЛОГ ПОСТ
 
МАШИНИ ЗА САДОВИ
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk