Декември 2020 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Како најдобро да ги исушите алиштата во зима?
 
 

Машината за перење е неопходен електричен апарат буквално во секое домаќинство, додека машината за сушење на алишта сѐ уште има статус на луксузен предмет. И покрај тоа што е вистина дека алиштата може целосно да се исушат надвор без каков било трошок, ова може да биде покомплицирано особено во ладните месеци од годината кога загадувањето на воздухот е високо.

Во ваков случај, алиштата ќе примат непријатен мирис, алергени и бактерии од воздухот и нема да можат целосно да се исушат. А доколку ги сушите алиштата внатре во домот, една „тура“ испрани алишта содржи приближно 2.2 литри вода што се ослободува во воздухот кој го дишеме. Влажниот воздух создава услови за појава на мувла и бактерии, предизвикува затнат нос и влошено расположение.

Затоа, машината за сушење алишта е вашето решение. 

 
Прочитајте зошто е потребна машина за сушење на алишта >>
 
 
Одберете машина за сушење DE7B
 
 • 7 kg
 • А-класа на ефикасност на кондензацијата
 • 16 програми
 • ЛЕД дисплеј
 • Брзо освежување на гардероба со програмата AirRefresh
 • Посебна програма за нега на детската облека
 • WaveActive барабан за нежно сушење на секој вид ткаенина
 •  
   
  Машина за сушење DE7B >>
   
   
   
   
     
   
   
  Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
   
   
  www.gorenje.com.mk