Декември 2020 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Здрав воздух, здрав дом!
 
 

Квалитетот на воздухот во вашиот дом може да има големо влијание врз здравјето на вашето семејство, бидејќи квалитетот на воздух може да биде поврзан со алергии, астма и други здравствени проблеми.

Откријте како да го подобрите квалитетот на воздух во нашиот блог:

 
Совети за чист воздух >
 
Купете OPTIAIR 203M >
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk