Декември 2020 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Чистиот воздух никогаш не бил поважен!
 
 

Внесете свеж воздух во вашиот дом. Со нашиот супер паметен SenseAir прочистувач на воздух може да ја почувствувате свежината на чистиот планински воздух!

  • Сензори кои ги читаат ултра ситните честички PM2.5 и испарливите органски соединенија (VOC) кои се непостојан извор на загадување на воздухот во затворен простор;
  • Светлосен индикатор за квалитет на воздух кој го означува моменталниот квалитет на воздухот преку неговата ЛЕД прстенеста светлина;
  • Двоен систем за филтрација со замелив 3 во 1 филтер кој доаѓа со предфилтер, ХЕПА филтер и филтер со активен јаглен;
  • Оптимално прочистување на воздухот во простории до 60 m2
  • Тивок режим на работа од само 25 dB.
 
 
Погледнете како работи >
 
Купете AP500 SENSE AIR >
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk