Ноември 2020 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Ги извлековме среќните добитници на вредносни ваучери
 
 

Големата наградна игра „GardenFresh by Gorenje“ заврши на 31.10.2020 година.

Ви благодариме на сите што учествувавте.

Им честитаме на среќните добитници на вредносни ваучери и веруваме дека ќе одберат апарати кои долго време ќе бидат нивни помошници!

 
Проверете дали сте меѓу среќните добитници >>
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk