Ноември 2020 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Продолжена 5 годишна гаранција на компресорот на инвертер клима уреди од Хајсенс
 
 

Сите сакаме поголема сигурност и гаранција кога купуваме уреди за нашиот дом кои се предвидени да ги користиме на подолг рок. Hisense ви дава сигурност со квалитетот кој го гради 50 години и со продолжена гаранција од 5 години на компресорот на сите клима уреди во асортиманот.

За дополнителна гаранција може да се регистрираат сите инвертер клима уреди од Hisense купени помеѓу 15.10.2020 година и 31.12.2020 година. Можете да ја побарате вашата продолжена гаранција со регистрација на клима уредот најдоцна 30 дена по купувањето.

 
Повеќе информации за дополнителната гаранција
 
 
Kлучни предности на моделот Apple pie 3.5 kW од Hisense
 
 
* модел: TG35 E00
 
Цена: 26.990 ден.
 
 • Висока енергетска ефикасност (ладење/греење): A++ / А+
 • SEER/SCOP: 6,1/4
 • Капацитет на ладење/греење: 3.500 W /4.000 W
 • Технологија на прочистување на воздухот на повеќе нивоа со посебен 4 во 1 филтер (филтер со катехин, ХЕПА филтер, филтер со сребрени јони, филтер со активен јаглен)
 • Јонски генератор на студена плазма
 • Ултра тивок режим на работа од 19 dB
 • Греење до - 15℃
 • Вградена Wi-Fi контрола
 • I Feel функција за интелигентна контрола на температурата
 • Проток на воздух: 600 m3/h
 • Еколошки фреон R32
 
Разгледајте ги сите клима уреди од Hisense
 
 
За Hisense
 
Hisense е бренд основан во 1969 година во Кина. Денес, Hisense е водечка интернационална компанија за производство на телевизори, апарати за домаќинство, системи за климатизација и паметни мобилни телефони. Во сопственост на Hisense се повеќе брендови како Toshiba, Gorenje, Kelon и Ronshen.
 
 
Дознајте повеќе за Hisense
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk