Ноември 2020 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Идеален период да одберете Gorenje машини за сушење алишта по промотивна цена
 
 

Есента е идеален период да ја купите долго посакуваната машина за сушење алишта!

Има неколку причини за да донесете ваква одлука токму сега. Првата причина е дека следи ладно и магливо време што секако не е во прилог на сушење на алишта на вашиот балкон или двор, а втората причина се одличните модели на машини за сушење во Gorenje кои во моментов се на попуст!

 
Прочитајте повеќе тука
 
 
Промотивен попуст на машина за сушење со топлотна пумпа
 
 • 8 кг
 • A+++ енергетска класа за значителна заштеда во потрошувачката
 • Загревање со топлотна пумпа за рамномерно сушење
 • Исправување на влакната на ткаенината со помош на јонизатор (IonTech)
 • Моќен и тивок инвертер PowerDrive мотор
 • WaveActive барабан за нежно сушење на секој вид ткаенина
 • Двојно струење на воздухот (TwinAir) за рамномерно сушење дури и на најголемите делови од постелнината
 •  
   
   
  Машина за сушење DA83IL/I
   
   
   
   
     
   
   
  Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
   
   
  www.gorenje.com.mk