Ноември 2020 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Време е за една не толку обична седмица...
 
 

Подгответе се за нетипичен понеделник со фантастични зделки на апарати за домаќинство - со неверојатни попусти!

Ерата на најдобрите понуди сè уште не е завршена. По фантастичната Black Friday Седмица, сега го славиме фантастичниот Cyber Monday.

Доколку имате неисполнети желби, не пропуштајте ги најдобрите зделки на Горење - големи и мали апарати за домаќинство со неверојатен попуст.

 
Cyber Monday понуда
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk