Ноември 2020 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Не пропуштајте ја понудата за Black Friday!
 
 

Ова е вашата последна шанса да ги искористите фантастичните зделки на апарати за домаќинство од Gorenje - само до 30-ти ноември!

Ги одбројуваме последните денови од нашата фантастична понуда за Black Friday.

До 30-ти ноември имате шанса да добиете одличен попуст на избрани големи и мали апарати за домаќинство.

Не пропуштајте ја оваа невообичаено фантастична понуда!

 
Black Friday понуда
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk