Ноември 2020 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Black Friday пристигна!
 
 

Искористете ги невообичаено фантастичните зделки од Gorenje - големи и мали апарати за домаќинство со неверојатен попуст.

Во текот на оваа седмица, од 23.11.2020 до 30.11.2020 година, сѐ е необично, бидејќи ние сме подготвени да ви го поедноставиме донесувањето одлуки, нудејќи ви фантастична понуда на апарати за домаќинство.

Дали барате модерна машина за перење? Сонувате за нов фрижидер? Завршивте со рачно миење садови? Сега е совршена шанса да ја освежите вашата кујна и да ги поедноставите вашите секојдневни домашни активности со неверојатната понуда на Gorenje.

Проверете ја невообичаено фантастичната Black Friday понуда:

 
Black Friday понуда
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk