Ноември 2020 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Наскоро доаѓа една не толку обична седмица...
 
СОСЕМА НЕОБИЧНА СЕДМИЦА, СОСЕМА НЕОБИЧНИ ЦЕНИ
 
 

Не пропуштајте ја фантастичната понуда на апарати за домаќинство од Gorenje.

Како обично изгледа вашата последна седмица од ноември? Па, подгответе се затоа што следната седмица нема да биде обична. Доаѓа Black Friday седмица во Gorenje!

Што ви подготвивме?

Одлични и уште подобри понуди, се разбира. Не пропуштајте ги невообичаено фантастичните зделки од Gorenje - големи и мали апарати за домаќинство со неверојатен попуст - од 23.11.2020 до 30.11.2020 година.

Следете нѐ активно на нашите профили на Фејсбук и Инстаграм.

Побарајте ја Black Friday понудата во:

 
Black Friday понуда
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk