Октомври 2020 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
БЕЗ бактерии со најновите модели на машини за сушење алишта
 
 

Дали сте во потрага по машина за сушење на алишта? Не сакате оваа зима повторно да чекате со денови да се исушат алиштата и на крајот да немаат никаков мирис иако сте ги испрале со вашиот омилен прашок за перење и омекнувач? Разбираме. Сите го сакаме истото. Машините за сушење на алишта дефинитивно помагаат со заштеда на време во средување на алиштата, а и ни заштедуваат време и енергија за нивно пеглање. 

 
Прочитајте повеќе тука
 
 
Промотивен попуст на машина за сушење со топлотна пумпа и генератор на пареа
 
  • 9 кг
  • A++ енергетска класа за значителна заштеда во потрошувачката
  • Загревање со топлотна пумпа за рамномерно сушење
  • Исправување на влакната на ткаенината со помош на јонизатор (IonTech)
  • Генератор на пареа за дополнителен антибактериски третман на алиштата по завршување на сушењето
  • WaveActive барабан за нежно сушење на секој вид ткаенина
  • Двојно струење на воздухот (TwinAir) за рамномерно сушење дури и на најголемите делови од постелнината
 
 
 
Машина за сушење DS92ILS
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk