Октомври 2020 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Уште 10 дена до крајот на големата наградна игра на Gorenje
 
 

Веќе многу домови го добија својот нов Gorenje фрижидер и многу нови сопственици го пополнија својот формулар за учество во наградната игра на Gorenje. 

Со купување на самостоен, вграден или side by side фрижидер од брендот Gorenje, добивате право да учествувате во наградната играта и можност да освоите една од 19-те награди!

Остануваат уште 10 дена до крајот на Наградната игра. Посетете ги продавниците на Gorenje и учествувајте!

 
Пронајдете го совршениот фрижидер и учествувајте>>
 
 
 
Како да учествувате во есенската наградна игра на Gorenje?
 

Погледнете го видеото и ве очекуваме во продавниците на Gorenje!

 
GardenFresh наградна игра >>
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk