Октомври 2020 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Кога и зошто да купите комбинирана машина за перење и сушење алишта?
 
 

Одржувањето на алиштата е една од многуте домашни работи кои не можеме да ги избегнеме. За среќа, во денешно време имаме чиста облека практично со притискање на едно копче. Ваквата удобност навистина доаѓа со повеќе дилеми - која машина за перење да ја купам, дали ми треба машина за сушење, дали имам доволно простор и за двете или да купам комбинирана машина за перење и сушење? Во многу ситуации, комбинираната машина за перење и сушење е одличен избор. Кога е вистинското време да ја купите и зошто?

 
Прочитајте повеќе тука
 
 
Промотивен попуст во октомври
 
Моќна комбинирана машина за перење и сушење, која има одличен капацитет од 10 кг, 1400 вртежи во минута, од високата енергетска класа А, сега и по НАМАЛЕНА цена!
Едноставно за кратко време го средувате “купот” од алишта во домот.
 
 
Машина за перење и сушење WD10514
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk