Септември 2020 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Дали знаете за наградната игра на Gorenje?
 
 

Слушнавте за ГОЛЕМАТА наградна игра на Gorenje?

Секој кој што ќе купи самостоен, вграден или side by side фрижидер од брендот Gorenje во периодот од 01 септември до 31 октомври, треба да пополни формулар за учество во наградната игра и да внесе податоци од фискалната сметка. 

Најсреќниот ќе добие главна награда ваучер од 30.000 денари!

 
Пронајдете го совршениот фрижидер и учествувајте>>
 
 
 
Како да учествувате во есенската наградна игра на Gorenje?
 

Погледнете го видеото и ве очекуваме во продавниците на Gorenje!

 
GardenFresh наградна игра >>
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk