Септември 2020 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Што сѐ можете да направите за еден час?
 
 

Многу може да се случи за само еден час, но не и кога зборуваме за одржување на алиштата. Сѐ до сега! Новите комбинирани машини за перење и сушење од Gorenje со функцијата Wash & Dry 60' можат да исперат и да исушат до 1 kg алишта за само еден час, што значи дека вашата омилена комбинација на облека ќе биде подготвена да се носи побрзо од кога било.

 
Погледнете ја нашата понуда:
 
Машина за перење и сушење алишта WD10514
 
 
Нарачајте брзо, лесно и безбедно 24/7
 

Искористете ги предностите на интернет продавницата на Gorenje и купувајте безбедно од вашиот дом со само неколку клика.

  • Нашата онлајн продавница е отворена 24/7
  • Испораката на производите е бесплатна до првиот влез на вашиот дом.
  • За помош при изборот, контактирај нѐ на: 02/3062-199 или 070/379-199.
 
 

Можете да платите на еден од следниве начини:

  • Онлајн плаќање со платежна картичка
  • Плаќање по профактура (преку интернет/мобилно банкарство и сл.)
  • Готовинско плаќање при преземање 

Сè за да ви го поедноставиме купувањето. И да ви го поедноставиме животот.

 
Посетете ја нашата интернет продавница
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk