Септември 2020 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Купи фрижидер и учествувај во наградна игра
 
 

Купете самостоен, вграден или side by side фрижидер од Gorenje, пополнете го формуларот и играјте за главната награда – ваучер во вредност од 30.000 денари. Ве очекуваат и други вредносни наградни со кои може да го опремите домот со одлични апарати од Gorenje.

  • 1 награда во вредност од 30.000 денари
  • 3 награди во вредност од 10.000 денари
  • 5 награди во вредност од   5.000 денари
  • 10 награди во вредност од 1.500 денари

Наградната игра трае од 1.септември до 31. октомври 2020 година.

 
Пронајдете го совршениот фрижидер и учествувајте>>
 
 
 
Вистинскиот за тебе
 
Фрижидерите се користат за ладење или замрзнување на храна и зеленчук, со што се зачувува нивната употребена вредност и, следствено, заштедува време и пари.
 
Прочитајте повеќе>>
 
 
 
Вистинскиот за тебе
 
Изборот на нов фрижидер е голем чекор. Потребен ви е вистинскиот, кој долго време ќе ја одржи храната свежа и ќе се прилагоди на сите ваши потреби. Со напредните функции кои ќе осигурат свежина и кои ги следат вашите потреби, GardenFresh е вистинскиот избор.
 
GardenFresh фрижидери>>
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk