Август 2020 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Откријте го нашиот LifeSimlified блог за поедноставен живот
 
 

Горење се стреми да биде извор на практични идеи кои го олеснуваат вашиот живот за да имате повеќе време за луѓето и за настаните кои се важни за вас. Секојдневниот живот е доволно зафатен, па затоа сакаме домот да биде местото каде сè се случува без непотребни тешкотии. Подготвивме блог во кој ќе ви понудиме совети како да ги поедноставите дневните домашни обврски за да уживате во секојдневието.

 
Life Simplified
 
 
 
ХРАНА
 
 

СЕМЕЈСТВО

 
 

ДОМ

 
 
ДОМАШНИ ОБВРСКИ
 
 
Нарачајте брзо, лесно и безбедно 24/7
 

Искористете ги предностите на интернет продавницата на Gorenje и купувајте безбедно од вашиот дом со само неколку клика.

  • Нашата онлајн продавница е отворена 24/7
  • Испораката на производите е бесплатна до првиот влез на вашиот дом.
  • За помош при изборот, контактирај нѐ на: 02/3062-199 или 070/379-199.
 
 

Можете да платите на еден од следниве начини:

  • Онлајн плаќање со платежна картичка
  • Плаќање по профактура (преку интернет/мобилно банкарство и сл.)
  • Готовинско плаќање при преземање 

Сè за да ви го поедноставиме купувањето. И да ви го поедноставиме животот.

 
Посетете ја нашата интернет продавница
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk