Јули 2020 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Одберете го вистинскиот за вас
 
 

Изборот на нов фрижидер е голем чекор. Потребен ви е вистинскиот, кој долго време ќе ја одржи храната свежа и ќе се прилагоди на сите ваши потреби. Со напредните функции кои ќе осигурат свежина и кои ги следат вашите потреби, GardenFresh е вистинскиот избор.

  • AdaptTech - ја прилагодува температурата според вашите навики и ја продолжува свежината на храната
  • IonAir со MultiFlow 360° - јонизиран воздух кој ги отстранува несаканите мириси и ја одржува храната во совршена состојба
  • Convert FreshZone - лесно се трансформира од фиока за риба и месо во фиока за овошје и зеленчук, така така што овошјето и зеленчукот остануваат свежи подолго време.

Сега, одберете GardenFresh NoFrost фрижидер по промотивна цена!

 
Погледнете ги GardenFresh комбинираните фрижидери
 
 
Препорачуваме - модел NRK6192AXL4
 
 

 

 
  • NoFrost Plus технологија која спречува таложење на мраз и со тоа ја намалува потрошувачката на енергија.
  • А++ енергетска класа
  • IonAir со Multiflow 360° функција
  • Convert FreshZone фиока
  • CrispZone фиока за зеленчук со регулација на влажноста за да ги зачува хранливите материи и да ја продолжи свежината на вашите намирници
  • Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)
  • Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
  • SpaceBox голема фиока за замрзнување (38 л.)
  • Штедлива програма (EcoMode)
  • Бруто капацитет: 320 л.
  • ЛЕД дисплеј

Редовна цена: 29.490,00 ден
Акциска цена: 24.990,00 ден

 
Дознајте повеќе >>
 
 
Нарачајте брзо, лесно и безбедно 24/7
 

Искористете ги предностите на интернет продавницата на Gorenje и купувајте безбедно од вашиот дом со само неколку клика.

  • Нашата онлајн продавница е отворена 24/7
  • Испораката на производите е бесплатна до првиот влез на вашиот дом.
  • За помош при изборот, контактирај нѐ на: 02/3062-199 или 070/379-199.
 
 

Можете да платите на еден од следниве начини:

  • Онлајн плаќање со платежна картичка
  • Плаќање по профактура (преку интернет/мобилно банкарство и сл.)
  • Готовинско плаќање при преземање 

Сè за да ви го поедноставиме купувањето. И да ви го поедноставиме животот.

 
Посетете ја нашата интернет продавница
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk