Април 2020 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Нарачајте брзо, лесно и безбедно 24/7
 
 

Искористете ги предностите на интернет продавницата на Gorenje и купувајте безбедно од вашиот дом со само неколку клика.

  • Нашата онлајн продавница е отворена 24/7, што значи дека можете да купувате во секое време, од кое било место, за да имате доволно време да уживате со вашите најблиски. #СедиДома
  • Испораката на производите е бесплатна до првиот влез на вашиот дом, низ целата држава (освен ако одредена општина не е затворена за движење).
  • Ако ви треба помош при изборот на производ или при нарачка, контактирајте ги советниците на Gorenje за продажба на телефонските броеви: 02/3062-199 или 070/379-199.

Можете да извршите плаќање на еден од следниве начини:

  • Онлајн плаќање со платежна картичка
  • Плаќање по профактура (преку интернет/мобилно банкарство и сл.)
  • Готовинско плаќање при преземање 

И да, дали ви треба фрижидер, машина за перење, апарат за правење леб или прочистувач на воздухот? Откријте ја нашата специјална понуда преку Интернет. ;)

Сè за да ви го поедноставиме купувањето. И да ви го поедноставиме животот.

 
Погледнете ја понудата ТУКА
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Вашите производи блиску до вас во било кој дел од денот
 

#СедиДома бидејќи најдобар начин да останеме заедно е периодов да седиме разделени.

Купувајте онлајн 24/7, брзо, лесно и безбедно на www.gorenje.com.mk!

 

 
Интернет продавница
 
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk