Април 2020 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Славиме 70 години со одлична понуда на апарати!
 
 

Нашиот роденден е овој месец и одлучивме да го прославиме со убава веганска овошна торта. Нам многу ни се допадна и одлучивме да го споделиме рецептот со вас.

 
Погледнете го рецептот
 
 
 

Затоа што сме среќни што заедно ја прославуваме нашата 70-годишнина, сакавме да ви се заблагодариме со ексклузивни промотивни цени на избрани апарати за домаќинство.

 

 
Ексклузивни промо цени
 
 
Вашите производи блиску до вас во било кој дел од денот
 

#СедиДома бидејќи најдобар начин да останеме заедно е периодов да седиме разделени.

Купувајте онлајн 24/7, брзо, лесно и безбедно на www.gorenje.com.mk!

 

 
Интернет продавница
 
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk