Март 2020 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Ви треба повеќе простор за вашата храна?
 
 

Замрзнувачите од Gorenje со зголемен волумен до 457 литри ќе ги задржат сите ваши намирници свежи, здрави и вкусни исто како дента кога сте ги замрзнале.

  • Функција за брзо замрзнување (FastFreeze) - затоа што побрзото замрзнување е поздраво замрзнување
  • Функција FreezeProtect -15 ° C - за оптимална работа на замрзнувачот дури и кога температурата е екстремно ниска
  • Флексибилни корпи и ЛЕД осветлување - за совршено организирано складирање
 
Разгледајте ги сите ЗАМРЗНУВАЧИ
 
 

Разгледајте ги нашите добри и едноставни совети за правилно складирање на храната, замрзнување и многу други.  

 
ДОБАР СОВЕТ
 
 
 
Вашите производи блиску до вас во било кој дел од денот
 

#СедиДома бидејќи најдобар начин да останеме заедно е периодов да седиме разделени.

Купувајте онлајн 24/7, брзо, лесно и безбедно на www.gorenje.com.mk!

 

 
Интернет продавница
 
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk