Феврувари 2020 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Подаруваме Gorenje РЕТРО ФРИЖИДЕР! #gorenjemoments награден конкурс по повод 70 години Gorenje!
 
 
Што е #gorenjemoments?
 

Едноставно, тоа сте вие и вашиот Gorenje апарат. Времето кога Gorenje ви помага во дневните домашни обврски, без разлика дали е тоа совршен оброк за вашето семејство, совршено чиста облека и садови или совршен дом. Изберете ги вашите совршени #gorenjemoments и учествувајте во наградниот конкурс за да станете потенцијален добитник на Gorenje РЕТРО ФРИЖИДЕР и други убави подароци!

 
 
Како да учествувате?
 
  1. Сликајте се со омилениот апарат од Gorenje кој е во вашиот дом 
  2. Прикачете ја сликата на официјалната веб страна на наградниот конкурс
  3. Споделете ја сликата директно од веб страната до ваши пријатели и замолете ги да гласаат со лајкување на сликата
 
 

  • Може да гласате еднаш дневно за една иста слика и може да гласате за неколку различни слики секој ден.
  • Наградниот конкурс трае од 15 февруари до 15 март 2020 година.
  • Ги очекуваме вашите #gorenjemoments!

 
ИНФОРМАЦИИ И УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО
 
 
#gorenjemoments ПОДАРОЦИ
 
Споделете ја вашата слика, а сликата со најмногу лајкови ќе го освои главниот подарок РЕТРО ФРИЖИДЕР!
 
 
Дел од традицијата. Дел од семејството. Веќе 70 години.
 
 
Вашите производи блиску до вас во било кој дел од денот
 

Купувајте онлајн 24/7, брзо, лесно и безбедно на www.gorenje.com.mk!

 

 
Интернет продавница
 
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk