Феврувари 2020 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
ДЕЛ ОД ТРАДИЦИЈАТА. ДЕЛ ОД СЕМЕЈСТВОТО. ВЕЌЕ 70 ГОДИНИ.
 

Од генерација на генерација, веќе 70 години, апаратите за домаќинство од Gorenje се дел од семејната традиција. Како бренд, живееме во срцето на вашиот дом и сме дел од вашето секојдневие.

 
 

Кога избирате апарат од Gorenje, бирате навистина едноставна, сигурна и ефикасна технологија, која одговара на вашите потреби. Ние сме покрај вас во важни животни пресвртници, но и во моменти кога треба да решите мали секојдневни проблеми.

Поедноставете го животот. Уживајте во секојдневието.

 
Изберете го вистинскиот апарат
 
 
Доживејте ја приказната.
 
Некои моменти ги будат најдобрите спомени. Тие нѐ потсетуваат на семејните приказни што сте ги доживеале и со нас.
 
Погледнете го видеото
 
 
Младите создаваат свој свет, посветен на нивните очекувања и желби. Како и на вредностите што преминуваат од генерација на генерација.
 
Погледнете го видеото
 
 

Нашата мисија е да ги поедноставиме дневните домашни обврски за да имате повеќе време да се посветите на луѓето кои ве прават среќни и на работите што ги сакате.

 
 
 
 
Вашите производи блиску до вас во било кој дел од денот
 

Купувајте онлајн 24/7, брзо, лесно и безбедно на www.gorenje.com.mk!

 

 
Интернет продавница
 
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk