Октомври 2018 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
ЖИВОТОТ Е КОМПЛИЦИРАН. НЕКА ПЕРЕЊЕТО АЛИШТА БИДЕ ЕДНОСТАВНО.
 
Машини што перат, сушат и пеглаат наместо вас
 
 

Новите WaveActive машини за перење од Gorenje ја користат уникатната IonTech технологија за справување со дури и најтврдокорните дамки. Користејќи ја моќта на природниот процес на јонизација, IonTech овозможува најдобри резултати при перење без високи температури, дополнителни хемикалии, омекнувачи или други надразнувачи. Истовремено, го спречува создавање талог од бигор на грејачот, со што го продолжува животниот век на машината.

 

Сите WaveActive машини за перење алишта ги исполнуваат најстрогите стандарди за заштита на животната средина и можат да се пофалат со исклучителна енергетска ефикасност до A +++ -50%.

 
Погледнете ги Gorenje WaveActive машините за перење
 
 
Секогаш чисти и внимателно третирани алишта
 
 

WaveActive барабан

 

Единствениот брановиден облик на WaveActive барабанот во комбинација со брановидните 3Д-ребра ја омекнуваат ткаенината и овозможуваат најнежно перење. За совршено чисти и минимално истуткани алишта.

 
 

IonTech

 

IonTech ја користи моќта на природниот процес на јонизација, за да ги отстрани дамките и до 30% поефикасно, без висока температура или користење на дополнителни хемикалии.

 
 
Повеќе пареа за помалку пеглање
 
 

WaveActive машините за сушење од Gorenje се направени за да се заврши работата на ефективен, лесен и еколошки начин.

 

WaveActive машините за сушење користат напредни технологии за супериорни резултати на сушење. Нивните програми се дизајнирани да ги освежат влакната на алиштата и да ги омекнат и намалат наборите. Дополнителниот третман со пареа на крајот од одбраната програма, како и технологијата со негативни јони, ги отстрануваат поголемиот дел од алергените и бактериите.

 
Погледнете ги Gorenje WaveActive машините за сушење
 
 
Совршен резултат, паметни решенија, совршено корисничко искуство
 
 

SteamTech

 

Дополнителниот третман со пареа на крајот од одбраната програма значително ги намалува наборите, алергените и бактериите. Барабанот на машината е полн со пареа која поминува низ секоја ткаенина и ја прави мека, а пеглањето е речиси непотребно.

 
 

Инвертер PowerDrive мотор

 

Овој тивок, но исклучително ефикасен мотор, така е дизајниран за да овозможи долговечност на вашата машина за сушење, додека истовремено штеди електрична енергија со секој циклус на перење.

 
 
 

Gorenje обезбедува 5 години целосна и бесплатна гаранција на сите апарати од бела техника (машини за перење и сушење алишта, фрижидери и замрзнувачи, машини за садови, апарати за готвење, вградни микробранови печки) на брендот Gorenje.

 
 

Со иновативниот PowerDrive инвертер мотор доаѓа и иновативна 10-годишна гаранција на моторот. По купувањето на машина за перење  или сушење од Gorenje со инвертер мотор пополнете го формуларот и отпечатете го добиениот сертификат за дополнителна 10-годишна гаранција за инвертер мотор.

 
Регистирајте се за 10 години гаранција на инвертер мотор
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk