Мај 2018 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Освојте уникатно #simplyfans доживување
 
 
Уште малку и бесплатните билети и патувањето на FINAL4 во Келн може да бидат твои !;)
 

Најдобрите #simplyfans ќе добијат премиум искуство и на крајот на мај ќе патуваат на финалето на Velux EHF FINAL4. Што вклучува пакетот што може да го добиете вие и вашиот пријател? :)

 

  • Повратни авионски карти (Келн, Германија)
  • Сместување во хотел
  • Билети за финалните натпревари (27. и 28. мај 2018 година)
  • Можност лично да им честитате на еден од тимовите во FINAL4

 

Што треба да направите?

  • На Инстаграм следете го @gorenjemkd
  • Објавете фотографија или видео од највпечатливиот навивачки момент на вашиот Инстаграм профил
  • Додадете хаштаг #simplyfans #gorenje под објавата
  • Тагнете го @gorenjemkd како и личноста со која сакате да патувате во Келн

Пријавете се најдоцна до 17. мај 2018 година! Добитникот ќе биде објавен на 18. мај 2018 година.

 
Прочитајте повеќе
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk