Март 2018 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Нова колекција Ora ito by Gorenje
 
 

Исто како што магионичарот создава илузија со жонглерство, вие можете да ја фламбирате храна со голема леснотија. Се е можно со новата колекција на апарати за домаќинство создадена од познатиот француски дизајнер Ora Ïto. Апаратите се едноставни и интуитивни и во нив е интегрирано најдоброто што го нуди технологијата.

Разгледајте ги сите нивни трикови!

 
Магично едноставна. Едноставно убава.
 
 
 
 
 
 
Погледнете ја цела нова колекција Gorenje by Ora Ïto
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk