3 изненадувачки начини на кои можете да ги чистите играчките - Gorenje
затвори
...

3 изненадувачки начини на кои можете да ги чистите играчките

СЕМЕЈСТВО
15.2.2018

Неверојатно е тоа колку неред понекогаш можат да направат децата. Еве три неочекувани херои, кои ќе ви помогнат да ги исчистите нивните играчки за кратко миг.

  1. Машина за перење. Сите ние ја користевме да ги испереме полнетите плишани играчки, но дали знаевте дека можете, исто така, да ја користите за перење на Лего коцките? Ставете ги во навлака за перница, затворете ја навлаката со патент (навистина цврсто!) и измијте ги со користење на циклусот за нежни алишта. Додадете неколку крпи или чаршави во  навлаката за да се намали тресењето.
  2. Рерна на пареа. Може да ја користите вашата рерна на пареа за стерилизација на бебешки шишиња и играчки. Алтернативно, може да го користите мултифункционалниот готвач од Gorenje, кој користи пареа за готвење на храна за бебиња.
  3. Машина за миење садови. Може да ги миете садовите за играње од пластика и приборот за играње, во машината за миење садови. Само ставете ги на горната решетка и користете нежна програма. Отворете ја вратата на машината за миење садови откако таа ќе заврши, за да бидете сигурни дека целосно ќе се исушат играчките. Или уште подобро, функцијата TotalDry нека го направи тоа за вас.

Целосно квалификувани да ја завршат работата за вас.

Новите машини за миење садови од Gorenje се инспирирани од модерниот начин на живот. Доволно флексибилни за да се справат со која било задача, тие беа создадени имајќи ја на ум динамиката на секојдневниот живот.

Тие целосно се прилагодуваат на вашите секојдневни потреби, нудејќи ви бројни функции и целосно прилагоден ентериер. Изобилството карактеристики ќе ви дадат време да уживате во работите што ви се поважни во животот отколку миењето садови.

Можеби би сакале да прочитате:

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции